Boje i oprema za farbanje i krečenje

Boje su te koje prvo primetite kada uđete u neku prostoriju. Imaju važnu ulogu pri kreiranju ambijenta, i osnovnog ustiska, boje mogu vizuelno povećati ili smanjiti prostor i maskirati nedostatke.

U izboru boja morate voditi računa o celokupnom prostoru. U osnovi boje se dele na tople i hladne . U tople boje spadaju crvena, naradžasta i žuta, dok u hladne spadaju plava, zelena i ljubičasta. Bela boja se koristi u savremenim enterijerima i eksterijerima, poput sive i crne idelana je za sve kombinacije. Međutim, najkorišćeniji pigmen u bojenju kako eksterijera, tako i fasada je oker. Zlatna, srebrna, bakarna boja se preporučuje za klubove i restorane, što će prostor učiniti autentičnim.

Veoma je važno pronaći pravu boju, kada govorimo o uređenju eksterijera i enterijera. U radnji Metalelektro možete pronaći sve vrste boja. Bilo da su na bazi vode ili na bazi rastvarača. U ponudi imamo boje za eneterijere, fasadne boje, lakove, i dr.

Predstavljamo vam samo deo asortimana iz naše ponude, te ukoliko vam je potrebno nešto što nismo prikazali molimo kontaktirajte nas.